Velge den perfekte rullegardinen

Farge

Et vindusdekke i riktig farge får rommet ditt til å se elegant ut. Bruk mørke farger for persienner mot en vegg som er malt i en lys farge. Bruk en lys rullegardin mot en vegg malt i en mørk farge. Ideen er å leke med farger for å gi rommene en fin visuell appell. Fargen på persienner bør være basert på fargen på møbler, tepper og møbeltrekk. Hvis du er usikker på hvilken farge du skal velge, så er det trygt å holde seg til sorte, hvite eller lyse farger da de kan passe til de fleste fargevalg. Du kan også søke råd fra din butikkkonsulent hvis du fortsatt er usikker.

Stil

Stil på vindusdekselet er en viktig faktor. Husk funksjonaliteten til hvert rom, og bestem deretter hvilken som passer best. Ønsker du en rullegardin til et rom du bruker jevnlig, så kan du velge en rullegardin i enkelt stoff. I et soverom eller en spisestue kan du vurdere å bruke et metallisk vevd stoff.

Design

Et vindusdekke med et godt design ser tiltalende ut i et rom. Rullegardiner kommer i ulike design og med tilbehør. Det er persienner med scalloped finish, turret finish, dusker, ring pulls, etc som gir et stiluttrykk til rommet. Å bruke en rullegardin med design er en fin måte å tilføre litt liv og sjarm til et ellers kjedelig utseende.

Stoff

Vindustrekk er tilgjengelig i teksturerte, vanlige og mønstrede stoffer for å passe et rom. Prisen på rullegardinene avhenger av stoffet på persiennen. Persiennene med vanlig finish er kostnadseffektive og er populært som et moderne alternativ. Persiennene med scalloped finish er dyrere enn den glatte finishen. Turret-finishen er den dyreste av de tre typene.

Plassering og lys

Plassering spiller en avgjørende rolle når du velger vindusdeksler. Du bør ta hensyn til plasseringen av vinduene og deres plassering. Vurder hvor vinduene og dørene dine er plassert og hvor mye naturlig lys som kommer gjennom dem. Avhengig av det kan du bestemme type stoff og farge.

Leave a Reply

Previous post Med utendørslys kan du legge til ynde og skjønnhet til landskapsarbeidet ditt
Next post Rengjøringstips for ulike typer persienner