Rengjøringstips for ulike typer persienner

Venetian, lamell, vertikal og mini persienner er vindusbelegg som brukes i husene. Du må bruke forskjellige tips for å rense disse tingene. For eksempel er venetianske belegg lamellelementene laget av metall, tre, bambus og tre. Flytende såpe, vann og skrubbebørste og mopp brukes til å vaske varene. Før du vasker varene, er det viktig at du fjerner dem fra vinduene.

Flate lameller er koblet til strenger sammen med rotasjonssystemet for å skjule sollys. Både heving og senking gjøres ved å trekke i flere strenger festet til koblinger. Disse dekkene kan rengjøres på samme måte som de venetianske dekkene.

For å rengjøre minigardinene må du først fjerne gjenstandene og ta dem med inn i vaskerommet. Når du fjerner dem, må du først heve dem til toppposisjon samt låse dem. Ved å låse disse tavlene i en slik posisjon sparer du bryet med å bevege deg inn i huset og holde flaksen rundt som en skremt mann. Gjenstander som brukes til rengjøringsformål inkluderer tunge hansker, vaskemiddel, gamle klær, håndklær, skyllemiddel og lignende.

Leave a Reply

Previous post Velge den perfekte rullegardinen
Next post Tips for å velge pendellamper for kjøkkenøya